Praktische informatie

Werkwijze

De eerste sessie is een intake gesprek. Na de kennismaking vertel jij waar je tegen aan loopt en wat je graag anders wilt.  Je zult na deze eerste sessie al meteen meer grip en helderheid ervaren en voelen of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit zo zijn, dan plannen we samen het vervolg van jouw begeleiding.

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen proces. We stemmen de begeleiding helemaal af op jouw behoeften. De begeleiding kan bestaan uit gesprekken, coachingstechnieken en therapeutische interventies. Het gaat erom dat jij je zo snel mogelijk weer gaat voelen zoals jij je graag wilt voelen.

Tarieven & Vergoeding

Coaching & Therapie:
Sessie (6o min)  €90,-(vrijgesteld van BTW)

Vergoeding voor therapie is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Check hiervoor de voorwaarden van jouw eigen verzekering of klik hier.

Aan het eind van de maand krijg je een factuur over de afgenomen sessies in die maand.

 

Ook handig te weten:

 

  • Wachtlijsten:

Er zijn op dit moment geen wachtlijsten. Je kunt direct terecht. Er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Wel kan het belangrijk zijn om in sommige gevallen de huisarts op de hoogte te brengen van de behandeling.

 

  • Klachtenregeling:

Ben je ontevreden over de begeleiding of heb je een klacht, dan ga ik graag met jou in gesprek, zodat we kijken hoe we het kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, zie hier.

 

  • Praktijklocaties:

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam Noord of in mijn praktijk in Volendam. Het is ook mogelijk om een buitensessie af te spreken op het Hemmeland in Monnickendam. En kom je van ver of is het handig om de sessie online te plannen, is dat zeker ook een mogelijkheid.

Praktijk Amsterdam Noord: Grasweg 50
Praktijk Volendam: Europaplein 2

  • Samenwerkingsovereenkomst

In een samenwerkingsovereenkomst worden de afspraken vastgelegd. Denk hierbij aan jouw hulpvraag, het doel, de kosten en overige praktische zaken. Ook gebruiken wij deze overeenkomst tijdens evaluatie-momenten. Met regelmaat kijken we hoe het gaat, wat jij nodig hebt, wat werkt en wat minder goed werkt om hiermee de aanpak bij te stellen. Op deze wijze kunnen we de begeleiding optimilaseren, zodat jij sneller en effectiever stappen kunt maken.

 

 

 

Blijf er niet alleen mee rondlopen, maak een afspraak.
Je bent welkom. 

Remke Cornelisse

Praktijk Maankracht

0611087326

Amsterdam & Volendam