Over mij

Ooit stond ik voor dezelfde keuze als jij nu

Blijf ik op deze manier doorgaan, of ga ik op ontdekkingstocht om meer uit mijn leven te halen?
Ik heb hulp gezocht, want soms kom je er alleen niet uit. En dat was het grootste cadeau aan mezelf. Alles ging rollen…
Ik kreeg inzicht in mijn gedrag, mijn patronen en overtuigingen waardoor ik ontdekte waarom ik steeds deed wat ik deed. Ik ontdekte mijn binnenwereld en durfde stap voor stap te voelen wat er gevoeld wilde worden in mij. En onder al deze patronen, overtuigingen en gevoelens ontdekte ik een schat. Mijn kracht, een zachte liefdevolle kracht en tegelijkertijd een enorme power: mijn innerlijke kracht.

Toen ik zelf had ontdekt hoe het is om vanuit je eigen kracht te gaan leven, wist ik wat ik al heel lang wist, maar vergeten was. Ik wilde mensen begeleiden om weer verbinding te maken met zichzelf zodat zij kunnen gaan leven vanuit wie ze echt zijn: een uniek en krachtig mens!

“Feelings need to be held not healed.”
– Jeff Foster- 

Verdiepen en verbreden

Duizenden uren zelfstudie, tientallen boeken, cursussen en workshops volgden. Aan den lijve ondervond ik de heilzame werking van yoga tijdens de vele lessen die ik volgde. Ik smulde van alles wat ik mocht leren tijdens de opleiding Schoolverlichting aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en bij de opleiding Bewustzijnsontwikkeling van Jentien Keijzer. Dat smaakte naar meer en ik nam de grote stap om na 18 jaar het basisonderwijs te verlaten en ook echt voor mijn passie te gaan. Ik volgde waardevolle opleidingen en startte mijn eigen praktijk.

Tijdens de yogaopleiding Creatieve Vinyasa en de Yin Yogaopleiding bij Yogaschool Noord in Amsterdam leerde ik over de diepere lagen van het menselijk lichaam en de connectie tussen lichaam en geest.

De opleiding Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gaf mij de handvaten die al mijn kennis en levenservaring bundelden tot een unieke en krachtige manier van het begeleiden van mensen.
Omdat ik mij wil blijven verdiepen en verbreden in dit prachtige vak, studeer ik nog door voor Master Therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Hierdoor vindt mijn begeleiding plaats volgens de nieuwste inzichten en kennis.

Helende verandering

In mijn werk als therapeut verbind ik mijn levenservaring, mijn menskwaliteiten en mijn kennis en ervaringen uit de verschillende opleidingen met elkaar. Al mijn kennis en kunde en liefde voor de mens integreer ik in het voeren van mijn eigen praktijk.

Ik heb al veel mooie veranderingsprocessen mogen begeleiden. En die helende verandering, het ontdekken van jouw innerlijke kracht onder al die overtuigingen en patronen gun ik jou ook!
Heel graag loop ik samen een stukje mee op jouw pad en reik jou de tools aan die je nodig hebt, zodat je daarna jouw mooie pad zelf verder kunt lopen.

Kies voor jezelf.

En maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

0611087326

Amsterdam & Volendam